Davor Podbevšek, zdaj že kar znani pridelovalec aromatičnih soli blagovne znamke Barba iz Kopra, sodeluje z znanimi imeni iz sveta kulinarike in vina. Tako je do sedaj ustvaril soli s kisi Joška Sirka, z bučnim oljem Oljarne Kocbek in vini Edija Simčiča; da ne omenjamo še drugih fuzij.
Prav v sodelovanju s hišo Edi Simčič so nastale tri soli – iz tropin merlota, iz vina Duet Lex in soda, kjer je ena izmed sort za duet lex zorela kot dimljena. Kmalu jih bo predstavil in dal na tržišče kot unikatne in v omejeni količini. Osteria La Subida družine Sirk v zamejskem Krminu (Cormonsu) je povezala tri zgodbe v eno.
Chef kuhinje gostilne La Subida (ne mešajte z michelinasto restavracijo Il Cacciatore) Michele Mitch Simcic je svoje nove krožnike posolil s solmi Barba Fusion Salt – solni cvet Sirk, sušeni paradižnik, dimljeni Edi Simčič, pikant, črni česen, svet soli, bučna sol Kocbek in sol z aromo jurčkov.