Dizzy

  • Stil
    • Dolcevita Lifestyle
    • Golf
    • Novice
  • Kulinarika
    • Kulinarika
    • Ocene gostiln
    • Vinski svetovalec
  • Tema meseca
    • Uvodniki
  • Dogodnik
  • Portal & Revija
    • Avtorji
    • O portalu in reviji
    • Oglaševanje
    • Kontakt
Home » Trije v enem

Trije v enem. Foto: Dean Dubokovič. Na fotografiji so (z leve): Aleks Simčič, Davor Podbevšek, Michelle Paiano, sommelier la Subide in Jure Simčič..

Čas branja: < 1 min

 

Davor Podbevšek, zdaj že kar znani pridelovalec aromatičnih soli blagovne znamke Barba iz Kopra, sodeluje z znanimi imeni iz sveta kulinarike in vina. Tako je do sedaj ustvaril soli s kisi Joška Sirka, z bučnim oljem Oljarne Kocbek in vini Edija Simčiča; da ne omenjamo še drugih fuzij.

Prav v sodelovanju s hišo Edi Simčič so nastale tri soli – iz tropin merlota, iz vina Duet Lex in soda, kjer je ena izmed sort za duet lex zorela kot dimljena. Kmalu jih bo predstavil in dal na tržišče kot unikatne in v omejeni količini. Osteria La Subida družine Sirk v zamejskem Krminu (Cormonsu) je povezala tri zgodbe v eno.

Chef kuhinje gostilne La Subida (ne mešajte z michelinasto restavracijo Il Cacciatore) Michele Mitch Simcic je svoje nove krožnike posolil s solmi Barba Fusion Salt – solni cvet Sirk, sušeni paradižnik, dimljeni Edi Simčič, pikant, črni česen, svet soli, bučna sol Kocbek in sol z aromo jurčkov.

 

 

Mar 23, 2020Dolcevita.net
3 years ago Dogodnikdogodnik, vino
Dolcevita.net
25. obletnica vinske kletiŽe 21. dobrodelna licitacija barikov Vinakoper
 iščite po portalu 
 Naključne objave 
ANDY WARHOL, DRŽAVLJAN KANE UMETNOSTNEGA SVETA
van-gogh
Vincent van Gogh: »Žalost je večna!«
Črno ogledalo (Black Mirror)
Restavracija hotel Grad Otočec – Otočec
Najbogatejsi-glasbeniki
Najbogatejši glasbeniki tega planeta
Jimmy-Page
Jimmy Page & Jack Daniel’s (Neil Preston, 1975)
Vinski čari Furlanije – ena izmed najbolj cenjenih regij za bela vina
 kategorije 
  • Aktualna revija (2)
  • Dogodnik (28)
  • Dolce Vita po svetu (48)
  • Dolcevita Lifestyle (16)
  • Golf (11)
  • Kulinarika (88)
  • Music (37)
  • Novice (5)
  • Ocene gostiln (139)
  • Photography (10)
  • Razno (129)
  • Tema meseca (26)
  • Travel (1)
  • Uncategorized (2)
  • Uvodnik (1)
  • Vinski svetovalec (75)
 Naključne objave 
inštrumentalni-hiti
Veliki inštrumentalni hiti
Hiša Fink – Novo mesto
Hiša Fink – Novo mesto
Restavracija hotel Šporn – Radomlje
Restavracija hotel Šporn – Radomlje
Roger Waters, 6. maj – Arena Zagreb
Stammhaus Dreisiebner – Gamlitz (Avstrija)
Werfel-in-novi-čevlji-(1946)
Werfel in novi čevlji (1946)
The Silent Sea (Netflix)
The Silent Sea (Netflix)
 Naključne objave 
Salomon–Andrew – sauvignon blanc
Piemont – dežela vina, tartufov in vrhunske kulinarike
prekmurje
Prekmurje – najlepši skriti zaklad Slovenije
celovska-cesta
Celovška v šestdesetih letih
Charles Bukowski – največji pijanec med literati ali največji literat med pijanci?
Rasputin
Rasputin
frešer
Vina za moj okus: Frešer
 naključne objave 
otocec
Hotel Grad Otočec, Otočec (*****)
Restavracija Barra – Ljubljana
Restavracija Barra – Ljubljana
Legendarni albumi: The Doors (1967)
piemont
Oda Piemontu
santcum
Sanctum
 KATEGORIJE 
  • Aktualna revija
  • Dogodnik
  • Dolce Vita po svetu
  • Dolcevita Lifestyle
  • Golf
  • Kulinarika
  • Music
  • Novice
  • Ocene gostiln
  • Photography
  • Razno
  • Tema meseca
  • Travel
  • Uncategorized
  • Uvodnik
  • Vinski svetovalec
 Portal za hedoniste in svetovljane! 
2008-2021 © Zavod Inštitut Mediapro in Sršen & Sršen d.o.o.